Friday, December 1

Бака Прасе отиде чекор подалеку: Објави слика од Митровиќ и тврди дека тоа е неговата MAЛOЛЕTHA ЉУБOBHИЦА! (ФОТО)

Бака Прасе отиде чекор подалеку: Објави слика од Митровиќ и тврди дека тоа е неговата MAЛOЛЕTHA ЉУБOBHИЦА! (ФОТО).

Со денови се води медиумска bojна меѓу Жељко Митровиќ и Богдан Илиќ, попознат како Бака Праcе.

Богдан Илиќ најави документарен филм за Жељко Митровиќ.

Во една од своите стории на Инстаграм тој изјави што ќе биде претставено против сопственикот на „Пинк“ во неговиот документарец.

Филмот кој Богдан го најави вечерва ќе се емитува на неговиот Јутјуб канал, а Илиќ како најава за филмот на својот Инстаграм објави фотографија од Митровиќ со непозната девојка за која Бака тврди дека е „малолетна“.

„Дали оваа Милица ce подмладила или е мрснокосиот крља тинејџерки по Требиње? Оваа мрсна коса би ја препознал насекаде“, напиша Илиќ на фотографијата што ја сподели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *