Friday, December 1

Politics

Трагедија вечерва ја потресе Македонија: Еден загинат во тешка сообраќајка, патот е во целосен прекин

Трагедија вечерва ја потресе Македонија: Еден загинат во тешка сообраќајка, патот е во целосен прекин

Трагедија вечерва ја потресе Македонија: Еден загинат во тешка сообраќајка, патот е во целосен прекин На патот Битола-Ресен во тешка сообраќајка како што известија од СВР Битола, едно лице го загубило животот, објави 24 инфо. Според првичните информации на СВР Битола, в...

Entertainment

Sports

Трагедија вечерва ја потресе Македонија: Еден загинат во тешка сообраќајка, патот е во целосен прекин

Трагедија вечерва ја потресе Македонија: Еден загинат во тешка сообраќајка, патот е во целосен прекин

Трагедија вечерва ја потресе Македонија: Еден загинат во тешка сообраќајка, патот е во целосен прекин На патот Битола-Ресен во тешка сообраќајка како што известија од СВР Битола, едно лице го загубило животот, објави 24 инфо. Според првични...

Opinion